26 Μαΐου 2011

Ροζ ροζ ροζ!


Τι γίνεται βρε κορίτσια; Τι έπαθε το σύστημα; Εγώ δεν έχω αντιληφθεί τίποτα το περίεργο ακόμα, αλλά από όσα διαβάζω στα blog σας, μια λαχτάρα πρέπει να την πήρατε οι περισσότερες! Έκανα το back up μου λοιπόν και περιμένω!

Αυτές τις μέρες είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήρα καινούρια πραγματάκια από διάφορα eshop, που τα περισσότερα βέβαια δε ξέρω να τα χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά τα πήρα για να αρχίσω προσπάθειες! Σε λίγες μέρες θα βάλω και φωτογραφίες από τα πρώτα μου πειράματα!

Σήμερα σας παρουσιάζω μια μίνι τουρτίτσα για νεογέννητο μωράκι! Ψώνισα τόσα ροζ πραγματάκια που η μάμα μου νόμισε ότι ήμουν έγκυος και έπιασαν οι ευχές της για κορίτσι! Τι να κάνουμε όμως εγώ απολαμβάνω μέρα με τη μέρα τα αγόρια μου και για να περνάει . . . η λιγούρα θα κάνω ροζ δωράκια!



Η τουρτίτσα περιλαμβάνει:
30 πάνες pampers
1 κουβερτούλα φλις αγκαλιάς
1 πικέ πάνα
1 ζευγάρι παπουτσάκια
1 baby oil
1 πετσετούλα
2 κουδουνίστρες
1 μασητικό
1 κορδέλα για τα μαλλιά
1 κορμάκι
παραμάνες

7 σχόλια:

  1. ομορφη η τουρτιτσα κι εχει απο ολα.Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκιά τουρτίτσα! Σιγουρα θα τη χαρει η μανούλα! Σε καταλαβαινω όσον αφορα τα ροζ δωρακια...Κι εγω ως αγορομανα τρελαινομαι να φτιαχνω ροζουλια για τις φιλες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελεια η τουρτιτσα!!! πολυ ομορφο δωρακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. meanan σε ευχαριστώ πολύ! Εμένα μου φαινόταν στην αρχή λίγο αδεια, αλλά επειδή είναι μικρή δε φαινόταν ωραία με πιο πολλά επάνω.

    elina νομίζω πως το ροζ είναι εξάρτηση! Βλέπω όλα αυτά τα κοριτσάκια που τους φοράνε από παπούτσια μέχρι κοκκαλάκι όλα ροζ σε διάφορες απόχρώσεις και κάπως μου φαίνεται αλλά όταν ψωνίζω για κορίτσάκι πέφτω στην ίδια παγίδα!

    creative journey deppy11 ευχαριστώ πολύ και καλώς ήρθες! Ελπίζω να τα λέμε!

    Πολλές πολλές καλημέρες σε όλες τις φίλες που περνάτε από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά η ροζ τουρτίτσα σου Εύη! Θα την ευχαριστηθεί και η μπέμπα και η μαμά της σίγουρα! καλημέρα , καλό ΣΚ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ πάλι αν και έχω κόρη,τρελαίνομαι κι εγώ για το ροζ (όπως επίσης και για τις τούρτες) η συγκεκριμένη είναι πολύ του γούστου μου! μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Afroditi μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Εσύ δεν έχεις θέμα με το χρώμα μιας και τα έχεις και τα δυο! Φιλιά στα παιδάκια σου!

    Ευχαριστώ Theklα! Φαντάζομαι το δωμάτιο της μικρής και τα πραγματάκια της σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ... ε;
    Αν το ροζ συνδιάζεται με ρομαντικό τρόπο είναι απλά τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή