30 Μαΐου 2011

Βιβλίο ευχών με θέμα την παραλία!

Το Σάββατο που μας πέρασε στις 28 Μαίου η πολύ καλή μου φίλη Γιώτα παντρεύτηκε με τον Φοίβο! Όλα ήταν πολύ όμορφα και με πολύ κέφι συνέχισε η βραδιά και το γλέντι ως το πρωί!

Αυτά τα δύο παιδιά είναι πάντα δίπλα σε μένα και στην οικογένειά μου! Πριν πέντε χρόνια όταν εμείς κανονίζαμε να παντρευτούμε μας πρότειναν να γίνουν οι κουμπάροι και η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη! Έτσι περάσαμε τότε μαζί αυτή την όμορφη για μας στιγμή! Μετά από δυο χρόνια βάπτισαν το πρώτο μου μωρό, τον Χρήστο! Η αγάπη που δίνουν απλόχερα στο παιδί μου, από τη στιγμή που γεννήθηκε  είναι για μένα ότι πιο σημαντικό!  

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν τώρα ήταν η σειρά τους! Θέλησα να βάλω λίγο το χεράκι μου και έτσι έφτιαξα το πρώτο μου βιβλίο ευχών για γάμο! Είχα αγχωθεί λίγο μιας και ήταν η πρώτη φορά, αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα με ικανοποίησε! Η Γιωτούλα ήθελε να έχει σα θέμα κοχύλια αστερίες και άλλα τέτοια και όπως μου είπε να μην βγει ''υπερπαραγωγή''! Έτσι προσπάθησα να είναι λιτό και στο στυλ που το ήθελε!Είχα κάνει και άλλες σελίδες με στένσιλ και αυτοκόλλητα καθώς και ένα σελιδοδείκτη από κορδέλα αλλά δε πρόλαβα στη βιασύνη μου να τα βγάλω φωτογραφίες!

3 σχόλια:

 1. Πολύ όμορφη η πρώτη σου απόπειρα!
  Να ζήσουν τα παιδιά και οι ευχές που θα γραφτούν
  σ'αυτό το βιβλίο να τους συνοδεύουν σ'όλη τους τη ζωή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σας ευχαριστώ πολύ Δέσποινα καi Artathome! Να έχετε μια καλή μέρα! Φιλιααααά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή