12 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθειες για υγρό γυαλί!!

Καλή σχολική χρονιά σε μεγάλους και μικρούς εύχομαι!
 
Ας προσπαθήσουμε όλοι φέτος να δείχνουμε (τουλάχιστον μπροστά στα παιδιά) πιο αισιόδοξοι. Είδα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, πολλές λυπημένες φατσούλες πέρυσι και πολλά αθώα μυαλουδάκια να ασχολούνται με το σάπιο κράτος!  Νομίζω δεν τους αξίζει κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως κάθε μανούλα προσπαθεί το καλύτερο για τα παιδιά της, αναρωτιέμαι  γιατί να μην τα προστατέψει και από αυτή την κατάσταση;  Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο για αυτά που μπορούν και πρέπει να ζήσουν ακόμα στην αθωότητα και στην ξεγνοιασιά.  Δεν θα ελαφρύνουν τα προβλήματα μας αν μοιραστούμε το βάρος τους με τα παιδιά μας αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
 
Στα παιδιά αφιερώνω αυτό το μενταγιόν που είναι μια από τις πρώτες μου προσπάθειες για υγρό γυαλί.  Απεικονίζει παιδιά που παίζουν μουσική και χαμογελούν.  Το φορώ για να θυμάμαι να εφαρμόζω όλα σας είπα παραπάνω.
 
Τα υπόλοιπα περιμένουν ακόμα την παρέα τους! Χαντρούλες, κορδόνια, τσόχα και ότι άλλο ταιριάξει.




Στην τελευταία φωτογραφία είναι η πίσω όψη από τα μενταγιόν που τα έντυσα με δαντελίτσα. Κι θα ήθελα και την βοήθειά σας. Τις εικόνες με την Merilyn τις είχα εκτυπώσει σε ασπρόμαυρο και μετά το υγρό γυαλί μου γίνανε λίγο γαλάζιες..... Τι έκανα λάθος άραγε;;;;;

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γαλάζια ωραία βγήκε,όσο για το τι πήγε στραβά δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω ασχοληθεί με το υγρό γυαλί!
    Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νένα και Δέσποινα σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

    Δέσποινα αν σου αρέσει όντως στείλε μου email στο evimourt@hotmail.com να στην στείλω (δωρεάν εννοείται) γιατί εγώ δεν θα την χρησιμοποιήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή