29 Μαρτίου 2013

Παίζετε τάβλι;

 
Στο τελευταίο σεμινάριο decoupage που παρακολούθησα σκοπός μας ήταν να ανακαινίσουμε αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας!  Εγώ πήρα λοιπόν το τάβλι και είπα να το περιποιηθώ λιγάκι μπας και με αφήσει να πάρω καμία παρτίδα!  Απ' έξω το έντυσα με γελοιογραφίες για να μας φτιάχνουν την διάθεση και να ετοιμάζεται το κλίμα.... και μέσα.... είπα του νεαρού να παρακολουθεί μήπως δεν φταίω εγώ που χάνω αλλά με κλέβει ο αντρούλης μου και από την μάγισσα ζήτησα να του δώσει όλη την γκαντεμιά μου και να μου φέρει την τύχη του χα χα χα !  Τι λέτε τώρα θα τα καταφέρω;;
 
  
 



 
Μεταξύ μας... ακόμα και έτσι χάνω .... σνιφ!


Με την ίδια τεχνική δοκίμασα να κάνω και αυτό το κερί αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν επιτυχημένη πτοσπάθεια.  Από κοντά είναι χάλια.  Όσο και αν πρόσπάθησα δε μπορούσα να πετύχω τα χρώματα στα τριάντάφυλλα πάνω από την χαρτοπετσέτα.

 

4 σχόλια:

  1. Το τάβλι έγινε φοβερό και ελπίζω να πιάσουν τόπο οι αλλαγές. Καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφο έγινε το τάβλι..ΥΠΕΡΟΧΗ ιδέα...σου φτιάχνει και την διάθεση όταν παίζεις....μα έχω μια ερώτηση με το decoupage δε χαλάει?γιατί συνήθως το τάβλι φθείρεται και από τον τρόπο που πετάμε το ζάρι ή και τα πούλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαραυγή σε ευχαριστώ αλλά ούτε οι αλλαγές ούτε τίποτα μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση.

    Ελισσάβετ μου το έχω περάσει όλο με βερνίκι και μέσα και έξω. Τρεις στρώσεις βερνικι μάλιστα γιατι μόλις το έκανες έστω και λίγο με το νυχι αυτό χάλαγε. Ολες οι επιφάνεις που χρεισιμοποιούνται θέλουν άχρωμο βερνίκι πάνω από το ντεκουπάζ. Οσο πιο πολλές στρώσεις τόσο το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρα το κάνει γερό και έτοιμο για πολλά παιχνίδια....Άντε μακάρι να σε ευνοήσει κι όλας να κερδίσεις και κανένα παιχνίδι τώρα που έγινε όμορφο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή