14 Φεβρουαρίου 2012

Να και τα δικά μου βραχιολάκια!
















Τσα! Ναι, ναι και εγώ φτιάχνω αυτά τα ''περίφημα'' βραχιολάκια των ''επωνύμων''  και μπορεί τα δικά μου να μην συνοδεύονται από ''κάρτα γνησιότητας'' αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσουν τρελά!  Βέβαια η αδυναμία μου είναι τα καφέ-χρυσά που βλέπετε στην τελευταία φωτογραφία! 

Αυτά με τα λουλουδάκια είναι 100% χειροποίητα. Τα λουλούδια είναι από Fimo και Cernit.


7 Φεβρουαρίου 2012

Πολυμερικός πηλός Νο2...

Τι εξάρτηση είναι αυτή που έχω πάθει δε λέγεται!  Φτιάχνω, φτιάχνω, φτιάχνω και όλο θέλω κι άλλο! Πάρτε μια ιδέα από μερικά πολύ αγαπημένα σχέδια. Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καλές αλλά όταν τα τραβούσα μου φάνηκε καλή ιδέα το χρυσό φόντο.  Μετά που τα είδα στον υπολογιστή διαπίστωσα πόσο λάθος είχα κάνει αλλά ήταν πλέον αργά και είχαν φύγει από τα χέρια μου!












Η Κοκκινοσκουφίτσα αφιερωμένη!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!  Είσαστε το κίνητρό μου να συνεχίζω να προσπαθώ και μου αρέσει που υπάρχει ένας υγιής ''ανταγωνισμός''!

2 Φεβρουαρίου 2012

Βιβλίο ευχών για γάμο!

Θυμάστε  τις σοκολατίτσες που σας είχα δείξει πριν από καιρό;  Σας είχα υποσχεθεί και φωτογραφίες από τα υπόλοιπα που είχα φτιάξει και μπορεί να άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα! Σε αυτόν τον όμορφο γάμο λοιπόν, έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου! Αυτό το βιβλίο ευχών που στην αρχή μου φάνηκε υπερπαραγωγή αλλά τελικά το λάτρεψα, το χρωστάω στην πολύ καλή blogoφίλη Κατερίνα!  Πραγματικά, αν και δεν έχουμε γνωριστεί, χαίρομαι πολύ που επικοινώνησα μαζί σου!  Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου για όλα!!!!
Στο βιβλίο μου τα ονοματάκια είναι από το sfragidomania φυσικά! Ελπίζω να σας αρέσει.






1 Φεβρουαρίου 2012

For a new little friend!

Πως είσαστε; Εμείς περνάμε μια κάπως δύσκολη περίοδο! Βέβαια δε το βάζουμε κάτω έτσι;;;; Οπως σας έχω ξαναπεί η αγαπημένη μου φράση είναι ''κάθε εμπόδιο για καλό''. Τώρα από που θα μου έρθει το καλό δε ξέρω αλλά εγώ θα το περιμένω με ανυπομονησία! Αυτά τα νέα μας!

Για την ώρα θελω να σας δείξω ένα diapper cake που ετοίμασα για το μωράκι της Φιλίτσας και του Σάκη! Θέλω να τους ευχηθώ και από εδώ να τους ζήσει και να είναι πάντα γερό και δυνατό!


Η τουρτίτσα μου λοιπόν αποτελείται από:

90 πάνες 
1 μπουκάλι για μετά τον θηλασμό
2 πανάκια ώμου
1 κουβετούλα φλις
1 αρκουδάκι
1 πάνα (σεντονάκι)
1 σαλιέρα
1 πιπίλα 
1 ιμάντα πιπίλας
1 κορμάκι εσώρουχο με μακρύ μανίκι
1 μασητικό σε σχήμα πατούσας
1 ζευγάρι καλτσάκια
1 κρέμα ενυδατική