25 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ευχηθώ σε όλες σας καλά Χριστούγεννα να έχετε υγεία και χαρά στις οικογενειές σας! Εμείς σήμερα γιορτάζουμε διπλά όπως ίσως γνωρίζετε!  

Επίσης θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε κάποια φιλαράκια που φέτος δυστυχώς δε θα δούμε από κοντά μιας και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο, σε μια άλλη χώρα, και εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να το καταφέρουν! Μας λείπετε πολύ και ιδιαίτερα κάτι τέτοιες μέρες! Σας σκεφτόμαστε συνέχεια!


24 Δεκεμβρίου 2011

Γούρια... νο1!

Ξεκινώντας με την ιδέα να φτιάξω τα γούρια που ήθελα να χαρίσω στις δυο νονές των γιών μου σίγουρα δεν περίμενα με τίποτα να φτάσω να φτιάξω τοοοόσα πολλά γούρια!  Στις φωτογραφίες που ακολουθούν αν και ο φωτισμός είναι χάλια ελπίζω να μπορέσετε να δείτε μερικά από αυτά! Τα συγκεκριμένα 10 γούρια είναι για το σπίτι μου, τις νονές μας και για όλους όσους τα είδαν και ήθελαν και αυτοί ένα!  την δημιουργία τους την χάρηκα πολύ μιας και μου βγήκαν όλα διαφορετικά και για μένα αυτό τα κάνει πολύ ξεχωριστά αν και ήθελαν όλοι να είναι στο ίδιο στυλ!23 Δεκεμβρίου 2011

Μια γεύση από Χριστούγεννα!

Μπορεί παραδοσιακή νοικοκυρά να μην είμαι όμως την προσπάθειά μου την κάνω!  Με τον Χρηστάκο μου φτιάξαμε αυτά τα σπιτάκια και τα διακοσμήσαμε φυσικά μαζί.  Βέβαια ο γιος μου το προχώρησε πολύ το θέμα, ήθελε και δεντράκι, ήθελε και αρκουδάκι και γενικά αν τον άφηνα μόνο ίσως τα σπιτάκια να μην άντεχαν το βάρος των ζαχαρωτών.....!  Μετά ήθελε να φτιάξουμε ένα για κάθε φίλο και για κάθε ξαδερφάκι που έχει (φιλότιμο το παιδί μου, δε λέω....) αλλά δεν προλάβαινα και έτσι έφτιαξα αυτά τα τέσσερα στην αρχή κι τον άφησα με την υπόσχεση πως στις διακοπές θα φτιάξουμε και τα υπόλοιπα! 

Σειρά την επόμενη μέρα είχαν τα χιονανθρωπάκια μας που φέτος δοκίμασα μια συνταγή εντελώς από το μυαλό μου μιας και για την συνταγή που ήθελα να φτιάξω δεν έβρισκα τα υλικά! Αυτοσχεδίασα λοιπόν και ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Πώς σας φαίνονται;


18 Δεκεμβρίου 2011

Ακόμα μια καρτούλα!

Κάρτες, στεφανάκια, υπέροχα στολίδια από τσόχα, καταπληκτικές συνταγές Χριστουγέννων έχουν κατακλείσει τα blogs και πραγματικά νομίζω πως φέτος λες και όλοι θέλουν να πάνε ενάντια στις δυσκολίες και να κάνουν και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι μοναδικά!
Εγώ τελειώνω μία μία όλες τις εκκρεμότητες που είχα αφήσει στη μέση και θέλω αυτή την εβδομάδα να ασχοληθώ μόνο με την κουζίνα μου! Θέλω να φτιάξω τόσες συνταγές που έχω ξεχωρίσει που νομίζω πως ίσα που προλαβαίνω! Γιορτάζει και το γλυκό μου το αγόρι, ο Χρήστος μου και σίγουρα έχω ένα λόγο παραπάνω!
Προτού λοιπόν αρχίσω τα πειράματα  να σας δείξω μια καρτούλα που έφτιαξα! Ελπίζω να σας αρέσει!


7 Δεκεμβρίου 2011

Έχουμε τα γενέθλιά μας!!!! Τι να σας κεράσουμε;

Πριν λίγες μέρες είχα τα γενέθλιά μου και σε λίγες το blog μου έχει τα δικά του γενέθλια! Και με την αφορμή αυτή θέλω να σας κάνω δυο δωράκια! Θέλω να σας ευχαριστήσω που περνάτε από εδώ και που αφήνετε τα καλά σας λόγια! Τα δωράκια μου δε ξέρω ακόμα τι θα είναι αλλά μάλλον κάτι από πολυμερικό πηλό μιας και μετά το σεμινάριο που παρακολούθησα μου έχει γίνει εμμονή! Επί της ευκαιρίας ας σας δείξω και μερικά από τα πρώτα μου και πολύ πολύ αγαπημένα ΄΄παιχνιδάκια΄΄!
Για τα δωράκια μου λοιπόν όσοι ενδιαφέρεστε το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση για να μπορέσω να κάνω την κλήρωση! Η κλήρωση θα γίνει σε ένα μήνα δηλαδή μετά τις 7 Ιανουαρίου! Φιλάκια σε όλες!!!!