30 Αυγούστου 2011

Το βιβλίο ευχών του μικρού μου Αλέξη!

Όπως σας είχα πει, οι φωτογραφίες από την βάπτισή μας αργούν λιιιιιίγο αλλά το βιβλίο ευχών έκατσα και το φωτογράφισα και σας το δείχνω με πολύ πολύ χαρά! Αυτό το βιβλίο ευχών το χάρηκα πολύ γιατί δεν είχα επιχειρήσει ξανά κάτι τέτοιο με κρίκους, και δεν είχα ''παίξει'' με διαφορετικά είδη χαρτικών! Νομίζω βγήκε λίγο παιδικό αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός μου!

Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο έγιναν decoupage με ολόκληρη γαλάζια χαρτοπετσέτα και οι εσωτερικές σελίδες, είναι άλλες λευκές και άλλες χρωματιστές (βλ. κίτρινο), όλες τυπωμένες με γουρουνάκια, αγελαδίτες, κοτούλες, σκυλάκια, κουνέλια, ποντίκια, γατούλες, δέντρα, λουλούδια τρακτέρ, αγρότες και αγρότισσες και γενικά με οτιδήποτε συναντά κανείς σε μια φάρμα!


  

20 Αυγούστου 2011

Ευχολόγιο με τον βάτραχο πρίγκιπα!

Επιτέλους μπορώ να γράψω!! Τι γίνετε; Κάνει διακοπές ο blogger μαζί με όλες εσάς;;;; Ας είναι, τώρα τα κατάφερα οπότε ελπίζω τα προβλήματα να τελείωσαν.  Σήμερα θα σας δείξω ένα βιβλίο ευχών που προορίζεται για μια βάπτιση που την συζητάμε εδώ και δυόμιση χρόνια! Το αγοράκι μας έφτασε τα 3 και ήρθε η ώρα για αυτό που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό!  

Παλιότερα σας είχα δείξει και τις προσκλήσεις για την βάπτιση αυτή! Κάτι στικάκια με τον βάτραχο πρίγκιπα! Τώρα σειρά έχει το ευχολόγιο και σε κάπια φωτογραφία φαίνονται και τα ευχαριστήρια που ετοίμασα!  Τα ευχαριστήρια θα δεθούν πάνω στις πετσέτες! Και στο κέντρο του κάθε τραπεζιού θα μπουν τα κουβαδάκια που βλέπετε, αφού γεμιστούν με καραμέλες, ζαχαρωτά, γλυφιτζούρια, μπαλόνια και από ένα στικάκι σαν της πρόσκλησης στο καθένα!



































2 Αυγούστου 2011

Τα πρώτα μου προσκλητήρια γάμου!

Τα προσκλητήρια που σας έταξα είναι εδώ!  Δεν είχα φτιάξει ξανά τόοοοοσα πολλά προσκλητήρια! Είναι όμως τιμή μου που μια δημιουργία από τα χεράκια μου, φτιαγμένη με αγάπη, θα δωθεί σε 280 οικογένειες!   Ελπίζω να τους άρεσαν!  Γιατι ας μην ξεχνάμε πως το χειροποίητο σε τόσα πολλά κομμάτια δεν σου παρέχει σε καμία περίπτωση την τελειότητα της μηχανής αλλά σου παρέχει σίγουρα την μοναδικότητα του κομματιού!  
Τα σχόλια δικά σας!



Να ευχηθώ και μέσα από εδώ στον ξάδερφο Άγγελο και στη γλυκιά Σοφία να γίνει με το καλό ο γάμος τους και να ζήσουν πολύ πολύ ευτυχισμένοι και ενωμένοι όπως είναι τώρα!