30 Μαΐου 2011

Βιβλίο ευχών με θέμα την παραλία!

Το Σάββατο που μας πέρασε στις 28 Μαίου η πολύ καλή μου φίλη Γιώτα παντρεύτηκε με τον Φοίβο! Όλα ήταν πολύ όμορφα και με πολύ κέφι συνέχισε η βραδιά και το γλέντι ως το πρωί!

Αυτά τα δύο παιδιά είναι πάντα δίπλα σε μένα και στην οικογένειά μου! Πριν πέντε χρόνια όταν εμείς κανονίζαμε να παντρευτούμε μας πρότειναν να γίνουν οι κουμπάροι και η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη! Έτσι περάσαμε τότε μαζί αυτή την όμορφη για μας στιγμή! Μετά από δυο χρόνια βάπτισαν το πρώτο μου μωρό, τον Χρήστο! Η αγάπη που δίνουν απλόχερα στο παιδί μου, από τη στιγμή που γεννήθηκε  είναι για μένα ότι πιο σημαντικό!  

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν τώρα ήταν η σειρά τους! Θέλησα να βάλω λίγο το χεράκι μου και έτσι έφτιαξα το πρώτο μου βιβλίο ευχών για γάμο! Είχα αγχωθεί λίγο μιας και ήταν η πρώτη φορά, αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα με ικανοποίησε! Η Γιωτούλα ήθελε να έχει σα θέμα κοχύλια αστερίες και άλλα τέτοια και όπως μου είπε να μην βγει ''υπερπαραγωγή''! Έτσι προσπάθησα να είναι λιτό και στο στυλ που το ήθελε!







Είχα κάνει και άλλες σελίδες με στένσιλ και αυτοκόλλητα καθώς και ένα σελιδοδείκτη από κορδέλα αλλά δε πρόλαβα στη βιασύνη μου να τα βγάλω φωτογραφίες!

26 Μαΐου 2011

Ροζ ροζ ροζ!


Τι γίνεται βρε κορίτσια; Τι έπαθε το σύστημα; Εγώ δεν έχω αντιληφθεί τίποτα το περίεργο ακόμα, αλλά από όσα διαβάζω στα blog σας, μια λαχτάρα πρέπει να την πήρατε οι περισσότερες! Έκανα το back up μου λοιπόν και περιμένω!

Αυτές τις μέρες είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήρα καινούρια πραγματάκια από διάφορα eshop, που τα περισσότερα βέβαια δε ξέρω να τα χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά τα πήρα για να αρχίσω προσπάθειες! Σε λίγες μέρες θα βάλω και φωτογραφίες από τα πρώτα μου πειράματα!

Σήμερα σας παρουσιάζω μια μίνι τουρτίτσα για νεογέννητο μωράκι! Ψώνισα τόσα ροζ πραγματάκια που η μάμα μου νόμισε ότι ήμουν έγκυος και έπιασαν οι ευχές της για κορίτσι! Τι να κάνουμε όμως εγώ απολαμβάνω μέρα με τη μέρα τα αγόρια μου και για να περνάει . . . η λιγούρα θα κάνω ροζ δωράκια!



Η τουρτίτσα περιλαμβάνει:
30 πάνες pampers
1 κουβερτούλα φλις αγκαλιάς
1 πικέ πάνα
1 ζευγάρι παπουτσάκια
1 baby oil
1 πετσετούλα
2 κουδουνίστρες
1 μασητικό
1 κορδέλα για τα μαλλιά
1 κορμάκι
παραμάνες

3 Μαΐου 2011

Δωράκια στην όμορφη γειτονιά μας!!!

Καλό μήνα σε όλες και όλους όσους περνούν από το σπιτάκι μου! Αχ αυτός ο Μάης είναι πολύ περίεργος! Φουντώνουν οι αλλεργίες εμφανίζονται και κάτι μυστήριες ιωσούλες και μας ταλαιπωρούν και μας χαλούν τη διάθεση!  
Όμως πολλά κορίτσια, που έχουν ακόμα καλή διάθεση, χαρίζουν υπέροχα πραγματάκια! Σήμερα λέω να σας αναφέρω μερικά για να σπεύσετε να δηλώσετε συμμετοχή γιατί μπορεί εσείς να κερδίσετε κάτι από όλα αυτά!

Δωράκι λοιπόν χαρίζει η Kelly K. θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Ως τις 8 Μαΐου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Όχι ένα αλλά τρία υπέροχα δώρα χαρίζει η Μαρία από το blog της Decoupage addict! Τρέξτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 9 Μαΐου εδώ.

Ακόμα ένα σούπερ τέλειο δωράκι έρχεται από τη Μαρία στις δημιουργίες μέχρι τις 21 Μαΐου! Ψάξτε στις αναμνήσεις σας και δηλώστε συμμετοχή.

Και τέλος τα κορίτσια για σπίτι χαρίζουν τρία πολύ όμορφα και ξεχωριστά δωράκια φτιαγμένα για εμάς και μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι 15 Μαΐου!