27 Απριλίου 2011

Χριστός Ανέστη και από μένα!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σας εύχομαι! Ελπίζω να περάσατε όλοι και όλες πολύ όμορφα και να χαρήκατε αυτές τις μέρες! Δε πιστεύω να κουραστήκατε;;; 

Εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Το διασκεδάσαμε μικροί μεγάλοι και όλα κύλησαν, ευτυχώς, στο τέλος ομαλά!

Όπως ίσως είχατε παρατηρήσει δεν είχα κάνει τίποτα πασχαλινό γιατί δεν είχα προλάβει! Ετσι μόλις την Μεγάλη Πέμπτη κατάφερα να τελειώσω κάτι λαμπάδες που έφτιαχνα για να δώσει στους πελάτες της, η μάνα μου, στο κομμωτήριο σαν πασχαλινό δωράκι! Πρώτη φορά θα ασχολούμουν με λαμπάδα αλλά το απόλαυσα! Πάρτε μια γεύση!




Σας φιλώ!

12 Απριλίου 2011

Bατραχοπροσκλήσεις!!!!

Επειδή σας ζάλισα με τα καδράκια, ορίστε μερικές φωτογραφίες από τα βατραχοκαλέσματα που τελείωσα μόλις χθες! Και δε νομίζω να τα τελείωνα ποτέ αν δε με βοηθούσε η αδερφή μου η Πόπη, η ξαδέρφη μου η Μαριάντη και η φίλη μου Γιώτα! Ευχαριστώ κορίτσάρες!



Τα βατράχια και οι κορόνες είναι κομμένα από την σφραγιδομάνια! Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια για την εξυπηρέτηση μιας και είχα ένα θεματάκι με τα ταχυδρομεία αλλά τελικά όλα πήγαν καλά!

Στο πράσινο κορδονάκι που βλέπετε ελεύθερο θα κρεμαστεί λαχανί πάπυρος με τις λεπτομέρειες της βάπτισης! Δεν το έχω κρεμάσει γιατί η μαμά δεν έχει αποφασίσει ακόμα την ημερομηνία!  

Δε ξέρω αν φαίνεται καλά (μάλλον όχι), αλλά στα καρτελάκια που θα γραφτεί η κάθε οικογένεια η τρυπούλα είναι βατραχάκι.

9 Απριλίου 2011

Σειρά έχουν τα πολύχρωμα καδράκια!

Γειά σας φίλες μου! Βλέπω στα blogs σας οι πασχαλινές δημιουργίες καλά κρατούν! Εμείς από πασχαλινά τίποτα ακόμα! Κάτι λαμπάδες με decoupage λέω να κάνω αλλά μόλις σήμερα κατάφερα να παραγγείλω τα κεριά!

Προσπαθώ να τελειώσω τα καλέσματα της βάπτισής μας, μπας και καταπιαστώ και με τίποτα άλλο, αλλά δυσκολεύομαι αρκετά! Ψάχνω ακόμα να βρω κάτι να βάλω πίσω από τα καμβαδάκια μου για να μπορούν να τα κρεμάσουν σε τοίχο αλλά δεν έχω βρει τίποτα μέχρι τώρα!

Αυτή τη φορά δοκίμασα και με άλλα χρώματα και μου αρέσουν πολύ! Θα ήθελα όμως και την δική σας γνώμη όσων αφορά τα χρώματα! Μου μένουν να κάνω άλλα έξι, να τα κάνω πράσινο και μπλε όπως τα πρώτα ή πολύχρωμα σαν αυτά;













Επίσης θέλω να πω, πως παρέλαβα το δωράκι μου από την Μαίρη και την ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω σχετική ανάρτηση σύντομα! Καθώς και ότι χρωστάω ένα δωράκι στη γλυκιά  Ιωάννα που δεν την έχω ξεχάσει αλλά  θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγηρα μπορώ να το ετοιμάσω!!