7 Νοεμβρίου 2011

Γλυκό κέρασμα!

Καλησπέρα! Πόσο χαίρομαι που βλέπω πως κάποιες από εσάς έχουν αρχίσει τα Χριστουγεννιάτικα δε φαντάζεστε! Τα Χριστούγεννα μου αφήνουν πάντα μια αίσθηση αισιοδοξίας μέσα στα δύσκολα που άλλες χρονιές υπάρχουν και άλλες όχι. Φέτος για ένα λόγο παραπάνω θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν και μαζί θα φέρουν κάτι καλό! Έστω και αν αυτό είναι ένα μικρό χαμόγελο που έχω τόσο καιρό να δω να χαράζεται αυθόρμητα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Εγώ έχω πολλά να σας δείξω αλλά ο υπολογιστής μου μάλλον έχει αντίθετη άποψη.Αυτές οι σοκολατίτσες είναι τα δείγματα που έφτιαξα για το γάμο της Δήμητρας και του Στέλιου.  Τις έβαλαν σαν κέρασμα μέσα στα πιάτα των καλεσμένων. Εμένα μου άρεσαν πολύ και οι δύο και πραγματικά δυσκολεύομουν να διαλέξω. Τελικά το ζευγάρι διάλεξε την πρώτη και έτσι έφτιαξα 280 κομμάτια!  Εσείς ποια θα διαλέγατε;




Στο τέλος κόλλησα με αυτή την κορδέλα και την έβαλα παντού στο βιβλίο ευχών και στο στολισμό του τραπεζιού και γενικά όπου με έπαιρνε έβαζα και από λίγο. Σύντομα ελπίζω να σας δείξω και άλλες φωτογραφίες!

9 σχόλια:

  1. Εύη μου υπέροχες οι σοκολατίτσες σου εγώ προσωπικά θα διάλεγα τη δεύτερη!!!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Εύη μου! Ευχαριστώ για το σχόλιό σου, είναι ακριβώς όπως τα λες! Καλά τι όμορφα πράγματα έχεις φτιάξει? Και οι κάρτες σου και οι σοκολάτες... Μπράβο Εύη! Φιλάκια! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι 2 μου άρεσαν.Εγώ ίσως τις έβαζα εναλλάξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EYH MOY ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!..
    ΒΛΕΠΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΦΤΙΞΕΣ ΠΑΛΙ!!!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ 2 ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Εύη καλώς σε βρήκα!!! Πολύ όμορφες είναι αν κι εγώ θα διάλεγα την δέυτερη!!! Αν θέλεις πέρνα από το blog μου τρέχει Giveaway έως τις 21/11/11 !!!Καλή συνέχεια!!!

    http://eustathiaartandcraft.blogspot.com/2011/11/giveaway.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφες οι σοκολατίτσες Ευη μου!!!Εγώ, όπως και το ζευγάρι, θα διάλεγα την πρώτη...Να είναι ευτυχισμένο το ζευγάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Τελικά και εγώ θα διάλεγα την πρώτη μιας και η δεύτερη μου έκανε λίγο περισσότερο για βάπτιση!

    Συγνώμη που αργησα να σας απαντήσω αλλά έχω μείνει χωρίς υπολογιστή και αναμένω τον καινούριο. Από την δουλειά είναι δύσκολο να μπω και μόνο τώρα βρήκα λίγο χρόνο.

    Τον Δεκέμβρη σκέφτομαι να κληρώσω και ένα δωράκι γιαυτό μείνετε συντονισμένοι....

    Φιλάκια πολλά σε όοοοοολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες οι σοκολατες!
    Για πες μας κανενα γλύκισμα για τα Χριστούγεννα (οπως τα περσινα χιονανθρωπάκια) αλλά κατι εύκολο κ για κόρες που δυσκολεύονται στα καλλιτεχνικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή