30 Αυγούστου 2011

Το βιβλίο ευχών του μικρού μου Αλέξη!

Όπως σας είχα πει, οι φωτογραφίες από την βάπτισή μας αργούν λιιιιιίγο αλλά το βιβλίο ευχών έκατσα και το φωτογράφισα και σας το δείχνω με πολύ πολύ χαρά! Αυτό το βιβλίο ευχών το χάρηκα πολύ γιατί δεν είχα επιχειρήσει ξανά κάτι τέτοιο με κρίκους, και δεν είχα ''παίξει'' με διαφορετικά είδη χαρτικών! Νομίζω βγήκε λίγο παιδικό αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός μου!

Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο έγιναν decoupage με ολόκληρη γαλάζια χαρτοπετσέτα και οι εσωτερικές σελίδες, είναι άλλες λευκές και άλλες χρωματιστές (βλ. κίτρινο), όλες τυπωμένες με γουρουνάκια, αγελαδίτες, κοτούλες, σκυλάκια, κουνέλια, ποντίκια, γατούλες, δέντρα, λουλούδια τρακτέρ, αγρότες και αγρότισσες και γενικά με οτιδήποτε συναντά κανείς σε μια φάρμα!


  

6 σχόλια:

  1. Μου αρέσει πολύ τ αποτέλεσμα και οι διάφορες υφές!!!! Μπράβο Εύη!
    Να σου ζήσει ο μικρούλης σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks Κατερίνα! Αν και δασκάλα ούτε καν ήξερα οτι υπήρχαν τόσα διαφορετικά είδη.... Τελικά όσο ψαχνεις τόσο μαθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο!!Απλά υπέροχο!!Πώς τα κατάφερες βρε Εύη με την ολόκληρη χαρτοπετσέτα;Εγώ ή την σκίζω ή την ζαρώνω;Την καλημέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαραυγή καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και που περνάς από το blogοσπιτάκι μου! Ολόκληρη δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά, είχα λοιπόν μόνο 2 και λέω σιγά μην πετύχει αλλά τελικά πετυχε! βέβαια έχει λίγες ζάρες, πολύ λίγες αλλά καθόλου δε μου σκίστηκε. Την έκανα πολύ πολύ σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα αυτο με τη χαρτοπετσετα είναι και δικια μου απορία! Βγήκε τέλεια, ποιες ζάρες καλέ, αυτα μονο εσύ τα προσέχεις!
    Υπέροχο εξώφυλλο έφτιαξες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωτηρία μου σε ευχαριστώ! Εσύ το είδες και από κοντά, γιατί οι φώτο μου αλλάζουν λίγο τα χρώματα και με εκνευρίζει!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή