20 Αυγούστου 2011

Ευχολόγιο με τον βάτραχο πρίγκιπα!

Επιτέλους μπορώ να γράψω!! Τι γίνετε; Κάνει διακοπές ο blogger μαζί με όλες εσάς;;;; Ας είναι, τώρα τα κατάφερα οπότε ελπίζω τα προβλήματα να τελείωσαν.  Σήμερα θα σας δείξω ένα βιβλίο ευχών που προορίζεται για μια βάπτιση που την συζητάμε εδώ και δυόμιση χρόνια! Το αγοράκι μας έφτασε τα 3 και ήρθε η ώρα για αυτό που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό!  

Παλιότερα σας είχα δείξει και τις προσκλήσεις για την βάπτιση αυτή! Κάτι στικάκια με τον βάτραχο πρίγκιπα! Τώρα σειρά έχει το ευχολόγιο και σε κάπια φωτογραφία φαίνονται και τα ευχαριστήρια που ετοίμασα!  Τα ευχαριστήρια θα δεθούν πάνω στις πετσέτες! Και στο κέντρο του κάθε τραπεζιού θα μπουν τα κουβαδάκια που βλέπετε, αφού γεμιστούν με καραμέλες, ζαχαρωτά, γλυφιτζούρια, μπαλόνια και από ένα στικάκι σαν της πρόσκλησης στο καθένα!



































11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία δουλειά , Εύη μου , ο πρίγκιπας βάτραχος είναι από τα αγαπημένα μου παραμύθια ακόμη και τώρα. Καλώς σε βρήκα και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα! Ευτυχώς όλοι έμειναν ικανοποιημένοι! Και κυρίως εγώ, αφόύ δεν έβρισκα τίποτα που να με ευχαριστεί για το βιβλίο. Ξέρεις όσο πιο πολύ ψάχνεις κάτι καμιά φορά, τόσο πιο μπερδεμένο γίνεται! Όμως αυτό το χαρτί με τις ρίγες μόλις το βρήκα, τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο, μου άρεσε τόσο πολύ που ήξερα αμέσως τι θα το έκανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωωω!!! Μπράβο Εύη! Πολύ καλή δουλειά! Και οι κορδέλες στο ευχολόγιο έδεσαν τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου αρεσει πολυ!ειναι πολυχρωμο και χαρουμενο!μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύη μου πολύ όμορφη δουλειά!!! Μπράβο σου!!!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Marie ευχαριστώ ευχαριστώ! Δεν είχα ξαναφτιάξει ευχολόγιο με κορδέλες μόνο και είχα τις αμφιβολίες μου! Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα αντέξουν ο κορδέλες στα γυρίσματα των σελίδων ή θα μου σκίσουν τις σελίδες; Θα δούμε!

    eudokia το φοβήθηκα λίγο το τόοοοσο πράσινο αλλά με λίγη προσπάθεια το ξεπέρασα! Σε ευχαριστώ πολύ!

    Μαίρη μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή συνέχεια και σε σένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύη πολύ καλό, η ρίγα το κάνει ξεχωριστό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύη είναι πολύ όμορφα όλα!!!
    Είμαι σίγουρη ότι το ευχαριστήθηκες και εσύ και οι καλεσμένοι! Μπράβο!
    Να χαίρεστε τον μικρό :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα!!!!!

    Σωτηρία μου πάντα με τον καλό λόγο! Τώρα λέω να αρχίσω το δικό σου! Επιτέλους ροζ!!!!

    Λίτσα σε ευχαριστώ πολύ το χρώμα αν και δε φαίνεται είναι σπρέυ πράσινο περλέ! Τον ίδιο βάτραχο χρησιμοποιήσαμε νομίζω!

    Ευχαριστώ Κατερίνα! Σήμερα περιμένω να ακούσω εντυπώσεις από τους καλεσμένους αφού στη βάπτιση δε κατάφερα δυστυχώς να πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά αυτός ο blogger μας ταλαιπωρεί όλους!!Κι εγώ από δανεικό PC γράφω γιατί 2 εβδομάδες με έχει αποκλείσει από το παρεάκι μας!!Ας αφήσω όμως τα παράπονα κι ας πάω στις δημιουργίες!Υπέροχος ο βατραχάκος Εύη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ευχαριστώ πολύ χαραυγή!
    Και εσύ ταλαιπωρείσαι; Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μην καταρεύσει και χαθούν όλα μαγικά! δε θα του περάσει όμως έτσι και αλλιώς θα βρούμε τον τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή