26 Απριλίου 2013

Πρόσκληση για βάφτιση με θέμα την θάλασσα!

Η παρακάτω πρόσκληση φτιάχτηκε για την βάφτιση του μικρού Σάββα!  Η μαμά του (η κουμπαρούλα μου δηλαδή) θέλησε η βάφτιση του μικρούλη να ''μυρίζει'' θάλασσα! Στην αρχή βρήκαμε το κατάλληλο κειμενάκι και μετά χαρτόνια, κορδέλες και κοχυλάκια επιστρατεύτηκαν, κόβαμε και κολλάγαμε περίπου 5 άτομα για την χάρη του μικρού.  Το αποτελεσμα νομίζω αρκετά ικανοποιητικό και εμείς το απολαύσαμε με όλες τις έννοιες!
 

Σε λίγες μέρες ελπίζω να καταφέρω να σας δείξω και τις μπομπονιέρες ψαράκια!

23 Απριλίου 2013

Μακραμέ βραχιόλια σε νέα σχέδια!

Καινούρια σχέδια έφτασαν και κάθε μέρα σχεδόν ερχονται και άλλα! Κάποια από αυτά έχουν ήδη εξαντληθεί αλλά τα περιμένω ξανά και γι αυτό σας τα δείχνω!
 
 


 
Η αλήθεια είναι πως παρά τον κόπο που έχουν για να γίνουν, κάθε ένα όταν τελειώνει με κάνει να το κοιτάζω και να το καμαρώνω!  Απολαμβάνω την όλη διαδικασία και χαίρομαι που αρέσουν και σε εσάς!

2 Απριλίου 2013

Κοσμήματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Σήμερα με μεγάλη χαρά θέλω να σας δείξω τα κοσμήματα που έχω φτιάξει και αγαπώ πολύ!  Επειδή είναι αρκετά έκανα κολάζ για να μην κουράζουν οι πολλές φωτογραφίες! Θα ήθελα πολύ να μου πείτε αν έπρεπε να διαλέγατε ένα σετ από τις δυο πρώτες φωτογραφίες, ποιο θα ήταν αυτό;
 
 
 


Βραχιόλια με χάντρες και λουλουδάκια, δερμάτινα βραχιόλια με χρυσά και μεταλλικά στοιχεία και βραχιόλια μακραμέ με διάφορα κορδόνια και διάφορα στοιχεία!


 Κόσμημα με υγρό γυαλί!

 
Σκουλαρίκια με μανιταράκια από fimo χειροποίητα που ταξίδεψαν στην όμορφη Θεσσαλονίκη!


Καρφίτσα από υγρό γυαλί.


Σκουλαρικάκια-καρφάκια με λουλούδια από πηλό σε πολλά ανοιξιάτικα χρώματα!