23 Δεκεμβρίου 2011

Μια γεύση από Χριστούγεννα!

Μπορεί παραδοσιακή νοικοκυρά να μην είμαι όμως την προσπάθειά μου την κάνω!  Με τον Χρηστάκο μου φτιάξαμε αυτά τα σπιτάκια και τα διακοσμήσαμε φυσικά μαζί.  Βέβαια ο γιος μου το προχώρησε πολύ το θέμα, ήθελε και δεντράκι, ήθελε και αρκουδάκι και γενικά αν τον άφηνα μόνο ίσως τα σπιτάκια να μην άντεχαν το βάρος των ζαχαρωτών.....!  Μετά ήθελε να φτιάξουμε ένα για κάθε φίλο και για κάθε ξαδερφάκι που έχει (φιλότιμο το παιδί μου, δε λέω....) αλλά δεν προλάβαινα και έτσι έφτιαξα αυτά τα τέσσερα στην αρχή κι τον άφησα με την υπόσχεση πως στις διακοπές θα φτιάξουμε και τα υπόλοιπα! 





Σειρά την επόμενη μέρα είχαν τα χιονανθρωπάκια μας που φέτος δοκίμασα μια συνταγή εντελώς από το μυαλό μου μιας και για την συνταγή που ήθελα να φτιάξω δεν έβρισκα τα υλικά! Αυτοσχεδίασα λοιπόν και ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Πώς σας φαίνονται;


5 σχόλια:

  1. Τέλεια!
    Τα χιονανθρωπάκια όλα τα λεφτά! Έχουν πλάκα, είναι ζουζουνιάρικα!
    Μπράβο!
    Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει οι αυτοσχεδιασμοί........Τις περισσότερες φορες πετυχαίνουν.

    Μπραβο κορίτσι μου και το σπιτάκι σας αλλα και τα χιονανθρωπακια σας ειναι σκέτη γλύκα

    Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια τα γλυκάκια σου και μπράβο σου που τα δημιούργησες μαζί με το μικρό σου αγγελούδι!! Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη, ζεστασιά και ένα πλατύ χαμόγελο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!
    ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι να έχετε όλοι Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή