1 Οκτωβρίου 2011

Καρτούλες!!!!

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μας καθημερινότητα! Δεν είναι εύκολο να γυρνάς για δουλειά μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας αλλά είναι σίγουρα ευχάριστο! 
 Ο Χρηστάκος μου συνήθισε τελικά στον παιδικό και τώρα πια δεν έχουμε δράματα κατά τον αποχωρισμό και έτσι είμαστε και οι δυο χαρούμενοι! Το μικρό μου ακόμα δυσκολεύεται να συνηθίσει την απουσία μου, με συνέπεια να έχουμε επιστρέψει σε νυχτερινά ξυπνήματα και πολύωρες αγκαλιές αλλά θέλω να πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται (όπως λέει και κάποια φίλη εδω μέσα...)!!!!

Αλλά ας μη σας κουράζω με τα δικά μας και ας σας δείξω μερικές από τις καρτούλες που έφτιαξα τον τελευταίο μήνα και που περίμεναν να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετό καιρό! Να σας πω πως κάρτες δεν είχα ξαναφτιάξει και το πόσο το απόλαυσα δε λέγεται! Αν και εύκολο, γρήγορο και απλό το αποτέλεσμα, κατάφεραν και κέρδισαν τις εντυπώσεις!


Αυτή είναι η πρώτη μου, και πολύ αγαπημένη, κάρτα! Μέσα είχα βάλει καφέ χαρτί και χρυσό σχέδιο με glitter που όμως δεν σκέφτηκα να φωτογραφίσω!



Εχω πάθει ψύχωση με τα λουλούδια και με την συγκεκριμένη δαντέλα! Φαίνεται νομίζω! Σε αυτή μέσα έβαλα ένα απαλό ροζ χαρτί!




Να και μια σε πιο μοντένο στυλ. Δοκίμασα να κάνω tag και φακελάκι για τα χρήματα που δεν είχα ξανακάνει. Γλυκούλα μου βγήκε αυτή!

Ξέχασα να σας πω πως και οι τρεις είχαν προορισμό κάποιο γάμο!

4 σχόλια:

  1. Καταπληκτικές οι καρτούλες σου Ευη μου!!!Μου αρέσουν και οι τρεις,έχουν υπέροχα χρώματα!!!Μπράβο.Καλή σου μέρα...φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ όμορφες και τα βιβλία ευχών πολυυυ ωραίος μπραβοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ArtAtHome και Sophie! Σας εύχομαι καλημέρα και καλό μήνα! Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ρομαντικές οι καρτούλες σου!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή