29 Μαρτίου 2013

Παίζετε τάβλι;

 
Στο τελευταίο σεμινάριο decoupage που παρακολούθησα σκοπός μας ήταν να ανακαινίσουμε αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας!  Εγώ πήρα λοιπόν το τάβλι και είπα να το περιποιηθώ λιγάκι μπας και με αφήσει να πάρω καμία παρτίδα!  Απ' έξω το έντυσα με γελοιογραφίες για να μας φτιάχνουν την διάθεση και να ετοιμάζεται το κλίμα.... και μέσα.... είπα του νεαρού να παρακολουθεί μήπως δεν φταίω εγώ που χάνω αλλά με κλέβει ο αντρούλης μου και από την μάγισσα ζήτησα να του δώσει όλη την γκαντεμιά μου και να μου φέρει την τύχη του χα χα χα !  Τι λέτε τώρα θα τα καταφέρω;;
 
  
 



 
Μεταξύ μας... ακόμα και έτσι χάνω .... σνιφ!


Με την ίδια τεχνική δοκίμασα να κάνω και αυτό το κερί αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν επιτυχημένη πτοσπάθεια.  Από κοντά είναι χάλια.  Όσο και αν πρόσπάθησα δε μπορούσα να πετύχω τα χρώματα στα τριάντάφυλλα πάνω από την χαρτοπετσέτα.

 

27 Μαρτίου 2013

Διάφορες ιδέες για χειροποίητα παιδικά δώρα!

Σήμερα είπα να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα δωράκια που έχω φτιάξει και που προορίζονται για παιδάκια! Ελπίζω να έδωσαν την χαρά που ένιωσα και εγώ όταν τα έφτιαχνα, μιας και για μένα όλες αυτές οι κατασκευές είναι το μεράκι μου και ότι έχω κάνει το έχω κάνει με πολύ αγάπη!
 
 
Αυτό είναι λίγο παλιό αλλά δε σας το είχα δείξει και έτσι είπα να το εμφανίσω!
 
 
 
Το παραπάνω καδράκι το έκανα δώρο στα δικά μου αγόρια!  Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη γιατί το φόντο το είχαν ζωγραφίσει μόνα τους ένα απόγευμα...και αφού αποτελείωσαν... τον καμβά τον πέταξαν σε μια άκρη.  Το πλαίσιο για τις φωτογραφίες στήριζε πρώτα τις καρτούλες από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μνήμης και που και αυτό κατέληξε πεταμένο να περιμένει να ανανεωθεί!  Ετσι μόλις τα είδαν όλα ενωμένα ξετρελάθηκαν.
 
 
 
Για τον ερχομό του όμορφου Γιωργάκη! (για καλάθι το πήγαινα...καναπέ τον έβλεπαν οι υπόλοιποι)
 
 
Καμβάς βαμένος με ακρυλικά χρώματα, κορδέλες, λουλούδι υφασμάτινο στη γωνία, λουλούδια και σύννεφα από fimo, για το δωμάτιο της Ροιδούλας.
 
 
 
Και τέλος αυτά τα καμβαδάκι με ντεκουπάζ χαρτοπετσέτας και ζωγραφική με ακρυλικά και πενάκια!