29 Σεπτεμβρίου 2012

Τι να είναι;;;;

 

Καλημέρα! Σήμερα έλεγα να παίξουμε ένα ''παιχνιδάκι''.  Έφτιαξα αυτό το κόσμημα που βλέπετε στην φωτογραφία που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, όμως δεν προορίζεται για... χέρι.
  
 
 Φαντασία έχετε αρκετή και μάλλον δε θα είναι δύσκολο να βρείτε για ποιο λόγο το έφτιαξα. Έχετε λοιπόν χρόνο μέχρι την επόμενη ανάρτησή μου (όπου και θα λυθεί ο γρίφος) να βρείτε τον προορισμό αυτού του κοσμήματος! Αν κάποια από εσάς το βρει θα κερδίσει δωράκι από εμένα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνω κλήρωση για το δωράκι σας.

Ακολουθούν μερικά κοσμήματα ακόμα!




20 Σεπτεμβρίου 2012

Μικρό μου Πόνυ...

Μια όμορφη μπεμπούλα ήρθε στον κόσμο μας πριν λίγο καιρό και για να την καλωσορίσω της ετοίμασα αυτή την τουρτίτσα! Άρεσε πολύ στη γλυκιά και αγχωμένη μανούλα της καθώς και στον μπαμπά Διονύση!
Να σας ζήσει!!
 
 
 
Αυτή περιέχει πάνες, κουβέρτα κούνιας φλις, κουβερτούλα αγκαλιάς πικέ, κοντομάνικο κορμάκι- εσώρουχο, κουδουνίστρα-μασητικό, δυο πιπίλες και την πιάστρα για τις πιπίλες, ένα μπουκαλάκι, καλτσοπαντοφλίτσες, το πόνυ, κοκαλάκια, πανάκι για σάλια, και ένα δερμάτινο βραχιολάκι-δωράκι για την μαμά!

12 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθειες για υγρό γυαλί!!

Καλή σχολική χρονιά σε μεγάλους και μικρούς εύχομαι!
 
Ας προσπαθήσουμε όλοι φέτος να δείχνουμε (τουλάχιστον μπροστά στα παιδιά) πιο αισιόδοξοι. Είδα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, πολλές λυπημένες φατσούλες πέρυσι και πολλά αθώα μυαλουδάκια να ασχολούνται με το σάπιο κράτος!  Νομίζω δεν τους αξίζει κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως κάθε μανούλα προσπαθεί το καλύτερο για τα παιδιά της, αναρωτιέμαι  γιατί να μην τα προστατέψει και από αυτή την κατάσταση;  Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο για αυτά που μπορούν και πρέπει να ζήσουν ακόμα στην αθωότητα και στην ξεγνοιασιά.  Δεν θα ελαφρύνουν τα προβλήματα μας αν μοιραστούμε το βάρος τους με τα παιδιά μας αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
 
Στα παιδιά αφιερώνω αυτό το μενταγιόν που είναι μια από τις πρώτες μου προσπάθειες για υγρό γυαλί.  Απεικονίζει παιδιά που παίζουν μουσική και χαμογελούν.  Το φορώ για να θυμάμαι να εφαρμόζω όλα σας είπα παραπάνω.
 
Τα υπόλοιπα περιμένουν ακόμα την παρέα τους! Χαντρούλες, κορδόνια, τσόχα και ότι άλλο ταιριάξει.




Στην τελευταία φωτογραφία είναι η πίσω όψη από τα μενταγιόν που τα έντυσα με δαντελίτσα. Κι θα ήθελα και την βοήθειά σας. Τις εικόνες με την Merilyn τις είχα εκτυπώσει σε ασπρόμαυρο και μετά το υγρό γυαλί μου γίνανε λίγο γαλάζιες..... Τι έκανα λάθος άραγε;;;;;